Examples: Prince; Princeton University; Ken Follett; Follett,Ken
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] (ISNI Number (ISN:)) 0000000110385213 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0001 1038 5213
Name: 
Roux, Michel
Roux, Michel (Jr)
Dates: 
1941-
Creation class: 
cre
Language material
Musical sound recording
text
Creation role: 
author
contributor
creator
Related names: 
Brigdale, Martin
Dom Wydawniczy Bellona
efef.com
Franssen-Seebregts, Hennie
Gestel, Jan J.
Gestel, Jan van
Heijden, Janny van der (1954-)
Maclean, K.
Maclean, Kim
Meerman, J.J. (1943-)
Meerman, Jacques (1943-)
Roux, Albert
Roux, Albert (1935-)
Roux, Albert Henri (1935-)
Whiteman, Kate
Titles: 
At home with the Roux brothers
bonne cuisine des frères Roux, La
Ciasta pikantne i słodkie
Desserts : een passie voor het leven
Desserts la passion d'une vie
Desserts - meine Leidenschaft
Desserts meine Lieblingsrezepte
Dessertsaucen und Cremes
Eggs
ei, Het
Eier
esprit d'un chef l'art de cuisiner avec un grand, L'
Finest desserts
French country cooking
Gavroche cookbook, Le
hohe Schule der Patisserie 3-Sterne-Rezepte für Kuchen, Torten, Feingebäck, Süsspeisen u. Desserts, Die
Jajka
Life is a menu : reminiscences and recipes from a master chef
Life is a menu : reminiscences of a Master Chef
livre des sauces, Le
marathon chef, The : food for getting fit
Marathon-Koch feine Küche für das tägliche Aufbauprogramm, Der ; 126 Rezepte
Meisterkoch: nur das Beste die neuen Tricks und 135 Rezepte, Der
Michel Roux over desserts
Michel Roux : recepten van de meesterchef
Michel Roux's finest desserts
Michel Roux sauces
New classic cuisine, 1984, c1983:
New creative techniques from a French master chef
Nouvelle cuisine classique, La
œufs, Les : plus de 130 recettes
Ofenfrisch süsse & herzhafte Spezialitäten
Only the best : the art of cooking with a master chef
Only the best : topgerechten voor thuis
Pastry, savory and sweet
Pastry, savoury & sweet
Pâte feuilletée, brisée, sablée-- : 100 recettes sucrées et salées
Pâtisserie des frères Roux, La
Patisserie : klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeën van twee beroemde patissiers
Recepten van de meesterchef
Requiem d kl.t.
Roux brothers, The : French country cooking
Salatsaucen & kalte Saucen
Saucen die Quintessenz der feinen Küche
Saucen für Fisch und Meeresfrüchte
Saucen für Fleisch, Geflügel & Wild
Sauces marinades & coulis
Sauces, savory and sweet
Sauces : sweet and savory, classic and new
Sauzen : hartig & zoet
Sauzen voor desserts en roomijs
Sauzen voor salades en koude schotels
Sauzen voor vis, schaal- en schelpdieren
Sauzen voor vlees, gevogelte en wild
Sauzen : zoet en hartig, klassiek en nieuw
Superkoks
Taarten, soezen, pasteien : zoete en hartige baksels van een topkok
Notes: 
Sources: 
VIAF BNF DNB LAC LC NLP NTA NUKAT WKP
ALCS
CEDA
TEL