Examples: Prince; Princeton University; Ken Follett; Follett,Ken
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000110385213 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0001 1038 5213
Name: 
Roux, Michel
Roux, Michel (Jr)
Dates: 
f. 1941
Creation class: 
a
cre
Language material
text
Creation role: 
author
contributor
creator
Related names: 
Brigdale, Martin
Dom Wydawniczy Bellona
efef.com
Franssen-Seebregts, Hennie
Gestel, Jan J.
Gestel, Jan van
Heijden, Janny van der (1954-)
Maclean, K.
Maclean, Kim
Roux, Albert (1935-)
Roux, Albert Henri (1935-)
Whiteman, Kate (1945-2009)
Titles: 
At home with the Roux brothers
bonne cuisine des frères Roux, La
Ciasta pikantne i słodkie
Desserts : a lifelong passion
Eggs
ei, Het
Eier
Finest desserts
Gavroche cookbook, Le
hohe Schule der Patisserie 3-Sterne-Rezepte für Kuchen, Torten, Feingebäck, Süsspeisen u. Desserts, Die
Jajka
Kunsten at lave sauce
Life is a menu : reminiscences of a Master Chef
Marathon chef : food for getting fit
Marathon-Koch feine Küche für das tägliche Aufbauprogramm, Der ; 126 Rezepte
Meisterkoch: nur das Beste die neuen Tricks und 135 Rezepte, Der
New classic cuisine
New creative techniques from a French master chef
œufs, Les : plus de 130 recettes
Ofenfrisch süsse & herzhafte Spezialitäten
Only the best : the art of cooking with a master chef
Only the best : topgerechten voor thuis
Pastry, savory & sweet
Pâte feuilletée, brisée, sablée-- : 100 recettes sucrées et salées
Patisserie : klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeën van twee beroemde patissiers
Recepten van de meesterchef
Roux brothers, The : French country cooking
Salatsaucen & kalte Saucen
Saucen die Quintessenz der feinen Küche
Saucen für Fisch und Meeresfrüchte
Saucen für Fleisch, Geflügel & Wild
Sauces for meat, poultry & game
Sauces : savoury & sweet
Sauzen : hartig & zoet
Sauzen voor salades en koude schotels
Sauzen voor vis, schaal- en schelpdieren
Sauzen voor vlees, gevogelte en wild
Superkoks
Taarten, soezen, pasteien : zoete en hartige baksels van een topkok
Notes: 
Sources: 
VIAF DBC DNB LAC LC NLP NTA NUKAT WKP
ALCS
CEDA
TEL