Examples: Prince; Princeton University; Ken Follett; Follett,Ken
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] (ISNI Number (ISN:)) 0000000120266701 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0001 2026 6701
Name: 
Flaes, R.
Flaes, Reijnier
Flaes, Reynier
Terborgh, F. C.
Terborgh, F. C. (Pseudonym)
Dates: 
1902-1981
Creation class: 
cre
Language material
Manuscript language material
text
Creation role: 
author
Related names: 
Bakker, Bert
Bakker, Lambertus Jozef
Berge, Hans Cornelis ten (1938-...)
Dinaux, C.J.E. (1898-1980)
Dinaux, Carel Jules Emile (1898-1980)
Em. Querido's Uitgeverij (Amsterdam)
Hornstra, L. (1908-1990)
Hornstra, Lieuwe (1908-1990)
Korteweg, Anton (1944-)
Korteweg, Antonie Johannes (1944-)
Mourik, Maarten (1923-2002)
Roland Holst, A. (1888-1976)
Roland Holst, Adrianus (1888-1976)
Rosendahl Huber, A.
Rosendahl Huber, Axel (1902-...)
Stols, A.A.M. (1900-1973)
Stols, Alexandre Alphonse Marius (1900-1973)
Terborgh, F.C. (see also from)
Titles: 
Abyla
Archivalia
[Bio- en bibliografische aantekeningen]
Brief van Adrianus Roland Holst (1888-1976) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Alice Emilie van Nahuys (1894-1967)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Barend Rijdes (1910-1975)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Dirk de Jong (1910-1974)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Jacobus Cornelis Harten (1930-)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Klooster.
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Reinier Johannes Willem van Genderen Stort (1886-1942)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Uitgeverij Meulenhoff.
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Victor Emanuel van Vriesland (1892-1974)
Brieven van Alexandre Alphonse Marius Stols (1900-1973) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Antonie Johannes Korteweg (1944-) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Em. Querido's Uitgeverij, Amsterdam aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Lambertus Jozef Bakker (1912-1969) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Maarten Mourik (1923-2002) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Adrianus Roland Holst (1888-1976)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Albert Vigoleis Thelen (1903-1989)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Alexandre Alphonse Marius Stols (1900-1973) en Margaretha Wilhelmina Kroesen (1908-2002)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Antonie Johannes Korteweg (1944-)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Carel Jules Emile Dinaux (1898-1980)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Em. Querido's Uitgeverij, Amsterdam.
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Forum*1932-1935*
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Giacomo Antonio Antonini (1901-1983)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Jan Greshoff (1888-1971)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Lambertus Jozef Bakker (1912-1969)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Maarten Mourik (1923-2002)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Menno ter Braak (1902-1940)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan P.L. Hornstra.
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Pierre Hubert Dubois (1917-1999)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan V.W.D. Schenk.
brug, Odysseus'laatste tocht, De
condottiere, de
F.C. Terborgh, schrijverschap in wording : brieven van Reijnier Flaes aan Axel Huber
F.C. Terborgh, schriverschap in wording, c1995:
gezicht van peñafiel, het
grieksche, De
Inleiding Slauerhoff-prentenboek
meester van de laërtes, de
[Niet nader gecatalogiseerde archivalia]
odysseus' laatste tocht
[Opdracht aan Carel Dinaux in: F.C. Terborgh, De condottiere]
[Opdracht aan Carel Dinaux in: F.C. Terborgh, Padroëns]
padroëns
Problem der Territorialkonflikte, Das : eine Untersuchung ueber ihre Grundlagen und Eigenschaften am Beispiele der Territorialgeschichte Polens
ruiters, De
Santa Cruz, 5 Gedichten, Palagustin en De brug
schrijver als grenskozak, Een : F. C. Terborgh over zichzelf en zijn werk
Schrijverschap in wording
sierra solana
slauerhoff. herinneringen en brieven
turkenoorlog, de
Vaart over den Styx
verhalen
Verkenning in het hermetische
Verzameld werk, 1975-1977:
Winter-elegie
Notes: 
Sources: 
VIAF BNF DNB LC NLP NTA NUKAT SELIBR SUDOC WKP
CEDA
TEL