Examples: Prince; Princeton University; Ken Follett; Follett,Ken
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] (ISNI Number (ISN:)) 0000000120266701 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0001 2026 6701
Name: 
Flaes, R.
Flaes, Reijnier
Flaes, Reynier
Terborgh, F. C.
Terborgh, F. C. (Pseudonym)
Dates: 
1902-1981
Creation class: 
Language material
Manuscript language material
text
Creation role: 
author
Related names: 
Bakker, Bert
Bakker, Lambertus Jozef
Berge, Hans Cornelis ten (1938-...)
Dinaux, C.J.E. (1898-1980)
Dinaux, Carel Jules Emile (1898-1980)
Em. Querido's Uitgeverij (Amsterdam)
Hornstra, L. (1908-1990)
Hornstra, Lieuwe (1908-1990)
Korteweg, Anton (1944-)
Korteweg, Antonie Johannes (1944-)
Mourik, Maarten (1923-2002)
Roland Holst, A. (1888-1976)
Roland Holst, Adrianus (1888-1976)
Rosendahl Huber, A.
Rosendahl Huber, Axel (1902-...)
Stols, A.A.M. (1900-1973)
Stols, Alexandre Alphonse Marius (1900-1973)
Terborgh, F.C. (see also from)
Utrecht
Titles: 
Abyla
Archivalia
[Bio- en bibliografische aantekeningen]
Brief van Adrianus Roland Holst (1888-1976) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Alice Emilie van Nahuys (1894-1967)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Barend Rijdes (1910-1975)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Dirk de Jong (1910-1974)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Jacobus Cornelis Harten (1930-)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Klooster.
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Reinier Johannes Willem van Genderen Stort (1886-1942)
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Uitgeverij Meulenhoff.
Brief van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Victor Emanuel van Vriesland (1892-1974)
Brieven van Alexandre Alphonse Marius Stols (1900-1973) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Antonie Johannes Korteweg (1944-) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Em. Querido's Uitgeverij, Amsterdam aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Lambertus Jozef Bakker (1912-1969) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Maarten Mourik (1923-2002) aan Reijnier Flaes (1902-1981)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Adrianus Roland Holst (1888-1976)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Albert Vigoleis Thelen (1903-1989)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Alexandre Alphonse Marius Stols (1900-1973) en Margaretha Wilhelmina Kroesen (1908-2002)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Antonie Johannes Korteweg (1944-)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Carel Jules Emile Dinaux (1898-1980)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Em. Querido's Uitgeverij, Amsterdam.
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Forum*1932-1935*
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Giacomo Antonio Antonini (1901-1983)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Jan Greshoff (1888-1971)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Lambertus Jozef Bakker (1912-1969)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Maarten Mourik (1923-2002)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Menno ter Braak (1902-1940)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan P.L. Hornstra.
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan Pierre Hubert Dubois (1917-1999)
Brieven van Reijnier Flaes (1902-1981) aan V.W.D. Schenk.
brug, Odysseus'laatste tocht, De
condottiere, de
F.C. Terborgh, schrijverschap in wording : brieven van Reijnier Flaes aan Axel Huber
F.C. Terborgh, schriverschap in wording, c1995:
gezicht van peñafiel, het
grieksche, De
Inleiding Slauerhoff-prentenboek
meester van de laërtes, de
[Niet nader gecatalogiseerde archivalia]
odysseus' laatste tocht
[Opdracht aan Carel Dinaux in: F.C. Terborgh, De condottiere]
[Opdracht aan Carel Dinaux in: F.C. Terborgh, Padroëns]
padroëns
Problem der Territorialkonflikte, Das : eine Untersuchung ueber ihre Grundlagen und Eigenschaften am Beispiele der Territorialgeschichte Polens
Problem der Territorialkonflikte, eine Untersuchung über ihre Grundlagen und Eigenschaften am Beispiele der Territorialgeschichte Polens, Das
ruiters, De
Santa Cruz, 5 Gedichten, Palagustin en De brug
schrijver als grenskozak, Een : F. C. Terborgh over zichzelf en zijn werk
Schrijverschap in wording
sierra solana
slauerhoff. herinneringen en brieven
turkenoorlog, de
Vaart over den Styx
verhalen
Verkenning in het hermetische
Verzameld werk, 1975-1977:
Winter-elegie
Notes: 
Proefschrift - Utrecht
Sources: 
VIAF BNF DNB LC NLP NTA NUKAT SELIBR SUDOC WKP
CEDA