Examples: Prince; Princeton University; Ken Follett; Follett,Ken
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] (ISNI Number (ISN:)) 0000000120966070 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0001 2096 6070
Name: 
Zimerman, John George
Zimmerman, Georg
Zimmerman, George
Zimmerman, Gian Giorgio
Zimmerman, J.G.
Zimmerman, Joannes Georgius
Zimmerman, Joh. Georgius
Zimmerman, Johann Georg
Zimmerman, Johannes Georgius
Zimmerman, John George
Zimmerman (M.)
Zimmermann, Georg
Zimmermann, George
Zimmermann, I. G.
Zimmermann, J. G.
Zimmermann, Jean George
Zimmermann, Jean Georges
Zimmermann, Joannes Georgius
Zimmermann, Joh. Georg
Zimmermann, Johan Georg
Zimmermann, Johann Georg
Zimmermann, Johann Georg (Ritter von)
Zimmermann, Johann Georg von
Zimmermann, Johannes Georg
Zimmermann, John G.
Zimmermann, John Georg
Zimmermann, John George
Zimmermann (M.)
Zimmermann (Mr)
Zimmermann, van
Zimmermann, ... von
Zimmermannus, Iohannes Georgius
Zimmermannus, Johannes Georgius
Dates: 
1728-1795
Creation class: 
Computer file
cre
Language material
Manuscript language material
Text
Creation role: 
author
contributor
creator
Related names: 
American Imprint Collection (Library of Congress)
Bibliographisches Institut Leipzig
Bodemann, Eduard
Heinemann, Paul (1962- ))
Jourdan, Antoine-Jacques-Louis (1788-1848)
Lefebvre de Villebrune, Jean-Baptiste (1732-1809)
Mercier, J. B.
Pre-1801 Imprint Collection (Library of Congress)
Rector, Martin (fl. 1970)
Tissot, Samuel Auguste André David (1728-1797)
Unzeitig, Vítězslav (1877-1931)
Wilcocke, Samuel Hull (1766?-1833)
Titles: 
Gedanken bey dem Erdbeben, das den 9. Christm. 1755 in der Schweitz verspühret worden
Über die Einsamkeit : erster Teil
Ueber Friedrich den Grossen und meine Unterredungen mit Ihm kurz vor seinem Tode
Von der Erfahrung in der Arzneykunst
Notes: 
Sources: 
VIAF BAV BNC DNB LC NKC NLI NLP NSK NTA NUKAT RERO SELIBR SUDOC SWNL WKP
TEL